Broen til framtiden 2015

Imorgen starter vårens store klimakonferanse. Det er nå 600 er påmeldte til konferansen i Folkets Hus i Oslo. På programmet står fagforeningsledere, biskoper, miljøvernere, forskere, næringsliv, industri og internasjonale gjester.

broen-framtiden

Konferansen ønsker å fremme en strategi for å omstille Norge: Vi vil bremse norsk oljeutvinning ved å kreve 100 000 klimajobber nå! Innledere er blant annet Mette Nord (leder, Fagforbundet); Kumi Naidoo (generalsekretær, Greenpeace International); Jonas Gahr Støre(leder, Arbeiderpartiet); Ingeborg Midttømme (biskop, Møre bispedømme); Lars Haltbrekken (leder, Naturvernforbundet); Kikki Kleiven (klimaforsker, Bjerknessenteret og Universitetet i Bergen); Thina Saltvedt (oljeanalytiker, Nordea); og Arild Hermstad (leder, Framtiden i våre hender).

Les mer her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s